James Tyler Guitars Japan - Köp James Tyler Guitars Japan online - tgt11

James Tyler Guitars Japan

Om du vill beställa en JTG Japan så är byggtiden 3-4 månader och priser/options hittar du nedan.

PRISLISTA 2020

  

Tyler Japan

James Tyler Guitars Japan introducerades på NAMM 2016 som en gitarr i mellanprisklass (mellan ca 25-30 000 sek ink moms). Projektet har letts av Daisuke Kitahara som varit japansk Tyler distributör sedan 2006 och är en god vän till James. Han gick på Berklee tidigt 80-tal och har spelat på JTG gitarrer i många år så han har bred kunskap om gitarrkvalitet och JTG.

Daisuke har spenderat fler år att göra research och tittat på gitarrfabriker och intervjuat fabriksägare över hela Japan för att hitta en fabrik som kunde göra gitarrerna som James ville ha de. Han bestämde sig för Aska i Nagano och en av ägarna kom till Los Angeles för att observera och lära sig James byggprocesser så de kunde bygga på exakt samma sätt i Japan. De har fått CAD ritningarna av James och assignat både en separat del av fabriken i Japan och specifika anställda bara för att bygga Tyler Japan gitarrerna. Flera av byggarna i Japan har också varit i LA hos James och lärt sig direkt av honom.

- "När jag först öppnade gitarrfodralen tilll de första Japan prototyperna och höll de kändes det läskigt. Jag kunde inte märka skillnad mellan Japan gitarrerna och de som är byggda i vår LA custom shop. Jag har visat de för flera av våra bästa dealers worldwide och de är chockade. Vi börjar med att hålla produktionen ganska låg och kommer öka sakta över tid så vi håller kvaliteten mycket hög."

  

Happy 

James with a Tyler Japan.

 

Tyler japan 2Tyler japan

We've selected shipping to

SWEDEN

[Change country below]