Köpvillkor - tgt11

Köpvillkor

Som kund hos TGT11 har du har alltid öppet köp i 14 dagar på alla internet-ordrar utom rea-varor, rör, mikrofoner och specialbeställda varor.


I TGT11 butiken har du 1 veckas bytesrätt men inget öppet köp.

Produkten måste vara oanvänd och i nyskick.

Garanti

Vi ger 1 års garanti på nya varor och 3 månader på begagnat.

Fakturan som medföljer varorna är ditt kvitto och garantibevis. Alla våra produkter har garanti enligt konsumentköplagen. Aktuella villkor finns HÄR

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. OM du väljer land i toppmenyn kan du se priser utan moms om du kommer från ett land utanför EU.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

TGT11 reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på hemsidan. Dock har konsumenten rätt att reklamera varan om fel föreligger.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan avisering då kurser och inköpspriser ändras.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig och ta emot nyhetsbrev från oss. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Bolags information

THESE GO TO 11 AB

Kocksgatan 17

11624 Stockholm

org nr 556879-5669

 

We've selected shipping to

SVERIGE

[Change country below]