Gravity Picks Stealth Standard - tgt11

Gravity Picks Stealth Standard

Plektrum modell 1.5 mm Polished
Plektrum modell 1.5 mm Master Finish
Plektrum modell 2.0 mm Polished
Plektrum modell 2.0 mm Polished w Multi-Grip Hole
Plektrum modell 2.0 mm Master Finish
Plektrum modell 2.0 mm Master Finish w Multi-Grip Hole
Plektrum modell 3.0 mm Polished
Plektrum modell 3.0 mm Polished w Multi-Grip Hole
Plektrum modell 3.0 mm Master Finish
Plektrum modell 3.0 mm Master Finish w Multi-Grip Hole
Plektrum modell:
FRI FRAKT ÖVER 1000 SEK*
SNABB SERVICE vi skickar samma dag om ordern är lagd innan kl 13:00 CET
14 DAGAR FULL RETURRÄTT byt eller pengarna tillbaka

Gravity Guitar Picks Stealth Standard finns i tre olika varianter: Polished, Master Finish och med Multi-Hole Grip. Dessa varianter finns i dimensionerna: 1.5 mm, 2.0 mm, 3.0 mm

Det är inte ofta man förknippar plektrum som en starkt bidragande orsak till gitarrens sound och ens egen spelkänsla. Det finns plektrum i många olika material, spetsigheter, fasningar och tjocklekar och faktum är att alla dessa faktorer påverkar både ljudet och spelupplevelsen.

Gravity tillverkar plektrum med en stor variation av former och dimensioner, men istället för normala material, så använder man sig av handskuren och formad akryl. Detta material har en fantastisk attack och ger ett mäktigt sound, men med betydligt mindre friktion än vad man får av traditionella plektrum.

Tonmässigt levererar dessa plektrum en stark attack med ett fylligt ljud, liknande det som du får av de flesta tjockare plektrum. Det som är den stora skillnaden är känslan! Även de tunnaste plektrumen är fortfarande väldigt fasta och låter dig glida över strängarna samtidigt som tonen kommer att ändra ditt sätt att spela – för alltid! Om du letar efter ett plektrum som skall ta dig till nästa nivå i spelteknik och noggrannhet, så är det enda du behöver ett plektrum från Gravity.

Läs mer


We've selected shipping to

SVERIGE

[Change country below]