BOSS Katana Air - tgt11

BOSS Katana Air

5020 :-
Lagerstatus: Leveranstid 2-7 dagar*
FRI FRAKT FRI FRAKT PÅ DENNA PRODUKT
SNABB SERVICE vi skickar samma dag om ordern är lagd innan kl 13:00 CET
14 DAGAR FULL RETURRÄTT byt eller pengarna tillbaka

Gitarrcombo i stereo på 30/20-watt, trådlös inkl. sändare och mottagare, 50+ effekter, 2 x specialdesignade högtalare.

Katana-Air är en av världens första trådlösa gitarrförstärkare. Med hjälp av banbrytande ny trådlös gitarrteknologi utvecklad av BOSS, ger Katana-Air dig friheten att öva och jamma helt utan kabelkaos. Den kan även drivas på batterier så du behöver ingen strömkabel heller, så du kan praktiskt taget spela vart som helst! Självklart kan den drivas med standard strömkabel också.

Trots dess kompakta storlek är Katana-Air mycket seriös när det kommer till ljudkvalitet. Detta lilla trådlösa vidundret är utrustat med professionella tonkontroller och effekter från Katana förstärkarserien, och levererar förstklassigt gitarrljud för alla stilarter. För att ta den kabelfria upplevelsen ännu ett steg längre, kan du trådlöst editera och organisera ljud med en dedikerad app, och jamma med låtar streamade från din smartphone. Det har aldrig varit lättare, mer praktiskt och inspirerande att spela i vardagen. Allt du behöver är den innovativa Katana-Air och din favoritgitarr!

Highlights

 • Totalt trådlös gitarrförstärkare med nyutvecklad BOSS-teknologi ger ett stabilt ljud med ultralåg latency
 • Specialdesignad trådlös sändare kopplas in i vilken elgitarr som helst och laddas när den är dockad i förstärkaren
 • Sändaren ger 12 timmars speltid på en enda laddning och går automatiskt i viloläge för att spara batterier när ingen aktivitet sker
 • Den är alltid spelklar med rörelsedetektorer i sändaren som omedelbart väcker förstärkaren från sitt strömbesparande viloläge
 • Ljud i toppklass tagna från förstärkarna i Katana-serien med fem unika förstärkartyper och tillgång till fler än 50 BOSS-effekter i världsklass
 • Sex inbyggda minnen för att spara kombinationer av favoritljud och effekter
 • Kraftfull stereohögtalare som täcker hela frekvensområdet och med upp till 30 watt i slutsteget*
 • Redigera och organisera dina ljud trådlöst via appen BOSS Tone Studio för iOS och Android mobila enheter
 • Spela till musik som strömmas trådlöst från en mobil enhet via Bluetooth®
 • Förstärkaren drivs av åtta AA-batterier eller den medföljande AC-adaptern
 • Aux in för att även kunna koppla in enheter med kabel plus utgång för hörlurar/inspelning för tyst övning och musikproduktion
 • Dimensioner 350 x 144 x 181 mm
 • Vikt: 2.2 kg

Med sin utmärkta Katana ljudmotor och sladdlösa funktion gör Katana-Air det enkelt att glädjas åt ett fylligt och dynamiskt gitarrljud - komplett med avancerade BOSS-effekter - när som helst och var som helst. Det medför att du spelar oftare, blir bättre och har roligare. När du skall spela hemma behöver du inte ställa upp din stora rigg eller behöva tolerera ett torrt instängt ljud från en liten övningsförstärkare. Plugga bara in Katana-Airs sändare i din gitarr och spela med ett bra ljud från var som helst i rummet! Tack vare dess portabla storlek och möjligheten till batteridrift är Katana-Air lika bra att ha med på resande fot, på partyn, jamsessions och mer.

När som helst inspirationen kommer är Katana-Air redo. Den befinner sig i sitt viloläge för att spara ström och vaknar omedelbart när sändaren känner av rörelse. Detta innebär att du kan låta sändaren vara inkopplad i din gitarr och starta förstärkare enbart genom att plocka upp din gitarr! När du slutar spela återgår sändaren i viloläge för att spara på sin laddning. Dessutom etablerar sändaren automatiskt den optimala kopplingen när den dockas för laddning så det krävs inga konstiga inställningsprocedurer.

Den trådlösa Katana-Air blir än mer kraftfull med sitt stöd för extern kontroll via Bluetooth. Den dedikerade appen BOSS Tone Studio finns för både iOS- och Android-enheter, och ger dig total kontroll av Katana-Air direkt från din smartphone eller surfplatta. Du kan justera samtliga av förstärkarens panelkontroller och få exklusiv tillgång till effekttyper och signalvägar endast tillgängliga via appen. Du kan också spara inställningar till förstärkarens minnen, organisera ljudbibliotek på din enhet och ladda ner gratis ljud direkt från BOSS Tone Central.

Katana-Air har även en stereoutgång för hörlurar och inspelning med gitarrhögtalarsimulering. Detta låter dig spela in professionella förstärkarljud och effekter i ett inspelningsprogram och glädjas åt inspirerande stereoljud när du spelar tyst i hörlurar. Du kan till och med justera högtalarsimuleringens mikrofonposition med kontrollen Air Feel i appen BOSS Tone Studio.

Katana-Air har en ny digital trådlös gitarrteknologi med låg latency som utvecklats av BOSS, vilket ger ett transparent ljud och ultrasnabb respons utan fördröjning eller dropouts. Den medföljande trådlösa sändaren kopplas in i vilken elgitarr som helst och har indikatorer för ström och batteristatus. En praktisk docka i förstärkaren laddar batteriet i sändaren och ger upp till 12 timmars total speltid per laddning.

Katana-Air har samma ljud och ljudformande kontroller som du hittar i de större Katana-förstärkarna och erbjuder inspirerande ljud för alla musikstilar. Fem unika förstärkartyper ger massor av olika ljud från kristallklara rena till BOSS specialutvecklade ”Brown sound”. Det finns även en förstärkartyp optimerad för elektro-akustiska gitarrer. Förstärkaren har också integrerad access till fler än 50 BOSS-effekter, inklusive mod, delay och reverb optimerade för Katana-Airs stereohögtalare. Med sex inbyggda minnen kan du spara och senare ta fram dina favoritljud komplett med favoritförstärkare och effekter.

Katana-Air är en äkta stereoförstärkare med två specialdesignade högtalare och ett slutsteg på upp till 30 watt och levererar ett stort och fylligt ljud både för gitarrljud och musikåtergivning över samtliga frekvenser. Du kan via Bluetooth strömma musik från din mobila enhet och spela till populära låtar, backing tracks, YouTube-lektioner och mycket mer. När du bara vill slappna av tjänstgör Katana-Air även som en högkvalitativ mobil Bluetooth-högtalare för att njuta av musik från ditt låtbibliotek.

 

Läs merWe've selected shipping to

SVERIGE

[Change country below]